Sjællandsk Rengøring A/S

Stabil erhvervsrengøring med Frokostordninger

&

Kantine Service

 

 

Velkommen til vores familievirksomhed - Sjællandsk Rengøring A/S.

 
Gennem de sidste 37 år har vi hjulpet vores kunder med vores rengøringsservice og ydelser, så de kan holde fokus på det vigtigste, nemlig deres kerneområder.
 
I gennemsnit har vi haft vores kunder i 10,3 år. Årsagen til dette skal findes i, at vi tror på, at kunden og den gode service skal være i centrum, og det stræber vi altid efter. Konkret betyder det, at vi altid er klar ved telefonen, hvis du ringer, og vi kan træde til med kort varsel.
 
Miljøet betyder meget for os, og derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler. Ikke kun for at beskytte vores medarbejdere, men også for vores kunders skyld. Et godt indeklima er nemlig en faktor, når det drejer sig om et godt arbejdsmiljø.
 
Derudover benytter vi primært pillefyr og og solpaneler for opvarmning af vores kontorer. Derudover har vi investereret i sol- og vindenergi, da vi tror på den grønne omstilling.
 
Rengøring er et fysisk hårdt erhverv, og for at være med til at sikre vores medarbejdere et godt arbejdsliv, så følger vi med i udviklingen, og bruger de mest skånsomme rengøringsmetoder. Det er med til at sikre, at vores ansatte kan blive i faget og undgå, at får skavanker som følge af arbejdet.
 
Hvis du vil have et tilbud på rengøring eller vinduespolering fra en stabil og pålidelig virksomhed, der lægger en ære i sit håndværk, så er du kommet til det rette sted. Vi tilbyder vores service til virksomheder på hele Sjælland, og ingen opgave er for lille eller for stor.
 
Kontakt os endelig info@sjreng.dk eller ring på 32 84 10 01.

 

Adresse

Hovedvejen 208, 2600 Glostrup

Tlf: 32-841001

Mail: info@sjreng.dk

Vi har grøn profil

CO 2 Positivt regnskab ved deltagelse i vind & solenergi, opvarming af kontorer v.hj.af træpiller.