Sjællandsk Rengøring A/S

Stabil erhvervsrengøring med Frokostordninger

&

Kantine Service

Egenkontrol

For Sjællandsk Rengøring er det vigtigt, at vi sætter en høj standard, når det kommer til rengøring. Ikke kun for jeres, kundens skyld men også for vores egen professionelle stolthed og tilgang til faget. Vi sikrer den høje standard gennem tæt dialog med vores kunder og medarbejdere, som sammen skaber det bedst mulige udgangspunkt for et langt samarbejde for alle parter.

Vores egenkontrol bliver sikret gennem følgende medarbejdere:

Driftsleder

Driftslederen er den overordnede ansvarlige for rengøringen hos kunden, som også har lov til at foretage ændringer, hvis nødvendigt, tildele ekstra ressourcer eller foretage kontraktsmæssige ændringer.

Inspektør

Inspektøren er ansvarlig for kvaliteten af det udførte arbejde hos kunden. Vedkommende har lov til at foretage ændringer i arbejdsplanen, hvis nødvendigt, og vil i samarbejde med driftslederen tilføje flere ressourcer, hvis det er nødvendigt for at opretholde den høje standard.

Tilsynsførende

Det er vigtigt for at sikre kvaliteten af det udførte arbejde, at der altid er en tilsynsførende til stede på arbejdspladsen, når arbejdet bliver udført. Vedkommende har mandat til at træffe beslutninger i akutte situationer. Den tilsynsførende og inspektøren taler dagligt eller ugentligt sammen efter aftale.

Servicemedarbejder

 Vores servicemedarbejder er den, som udfører rengøringsarbejdet i forhold til arbejdsplanen. Vedkommende giver løbende input til den tilsynsførende om forhold, der kan forbedre arbejdsforholdene eller rengøringskvaliteten.

Generelt

  • I tilfælde af større pladser, som skoler og erhvervsejendomme, anvender vi dørmarkering.
  • Alle kunder får en udførlig arbejdsplan, som er udformet i samarbejde, hvor opgaverne er detaljerede beskrevet. Vi opfordrer også vores personale til løbende komme med forslag til forbedring og optimering.
  • Vi anvender kun faste afløsere, så I mærker det mindst muligt, når der er ferie eller sygdom.

Vi har grøn profil

CO 2 Positivt regnskab ved deltagelse i vind & solenergi, opvarming af kontorer v.hj.af træpiller.

 

Recycling