Sjællandsk Rengøring A/S

Stabil erhvervsrengøring med Frokostordninger

&

Kantine Service

Vores CSR-politik
Som virksomhed har vi et ansvar for at udvise omtanke og ansvarlighed for vores omverden. Vores CSR politik tager ikke kun udgangspunkt i vores medarbejdere og deres familier, men også i FN’s 17 verdensmål, som skal sikre en bæredygtig udvikling.

Derfor har vi fastsat nogle retningslinier for vores samfund- og miljøansvar. Dét sikrer, at vores rengøringstjenester- og produkter lever op til vores høje standard af hensyn til kvaliteten på rengøring men også miljøet. Vi har også besluttet at vores CSR-kompas skal pege mod Asien, da vi har mange ansatte fra Fillipinerne, hvor vi kan være med til at gøre en forskel, selvom vores indsats ikke nødvendigvis kan ses fra Danmark.


 Vi gør en forskel for familier på den anden side af jorden
Det er vigtigt for os at vise vores ansatte, at de ikke kun er medarbejdere i en virksomhed. Flere af vores ansatte kommer fra Fillipinerne, og vi ved, hvor vigtigt det er at børn og unge at være et trygt sted og få muligheden for at gå i skole, hvor de kan lære at regne, skrive og læse. Takket være organisationen Filipino Street Kids får mange børn og familier hjælp, når de har brug for det, hvad enten det er tag over hovedet, renovering af den lokale børnehave eller nye fodboldstøvler.

 
Vores grønne profil


Et af FN’s verdensmål er at være med til at arbejde for et bæredygtigt samfund. Sjællandsk Rengøring er i dag et firma med CO2 positivt regnskab, da vi blandt andet benytter os af vind- og solenergi til at opvarme vores kontorer. Vi tror på, det er nødvendigt at gøre en indsats for klimaet og vise omtanke for miljet. Ikke kun for vores skyld men også de kommende generationer.


 For at sikre et godt indeklima og arbejdsmiljø for vores kunder benytter vi udelukkende produkter, som er Svanemærket. På denne måde beskytter vi både vores kunder, medarbejdere og miljøet imod unødvendig belastning i vores arbejde. Det er blandt andet med til at sikre at sygefraværet hos jer kan blive mindsket.
 Derudover benytter vi et vaskesystem til vores biler, som er yderst miljøvenligt med minimalt vandspild.

 

Vi har grøn profil

CO 2 Positivt regnskab ved deltagelse i vind & solenergi, opvarming af kontorer v.hj.af træpiller.

 

Recycling

Recycling