Hvorfor vælge os

Pålideligt & Effektivt rengøringsfirma

Siden 1985 har vi, som et dedikeret rengøringsfirma, hjulpet vores kunder med vores kvalitetsrengøring. Vi hjælper virksomheder med at holde fokus på deres kerneområder.

I gennemsnit har vi haft vores kunder i mere end 10 år. Årsagen til dette skal findes i, at vi tror på, at kunden og den gode service skal være i centrum, og det stræber vi altid efter. Konkret betyder det, at vi altid er klar ved telefonen, hvis I ringer, og vi kan træde til med kort varsel.

Miljøet betyder meget for os, og derfor bruger vi udelukkende Svanemærkede rengøringsmidler. Ikke kun for at beskytte vores medarbejdere, men også for vores kunders skyld. Et godt indeklima er nemlig en faktor, når det drejer sig om et godt arbejdsmiljø. Derfor har vi også valgt at få produceret vores egne.

Vi har valgt at tilbyde vores kunder, at de kan få gjort rent med et rengøringsmiddel uden kemikalier. Dette forbedrer indeklimaet endnu mere, og da det er baseret på vand, skåner det også vores assistenter.

Rengøring er et fysisk hårdt erhverv, og for at være med til at sikre vores medarbejdere et godt arbejdsliv, følger vi med i udviklingen og bruger de mest skånsomme rengøringsmetoder. Det er med til at sikre, at vores ansatte kan blive i faget og undgå skavanker som følge af arbejdet.

Hvis I ønsker et tilbud på rengøring eller vinduespolering fra en stabil og pålidelig virksomhed, der lægger en ære i sit håndværk, så er I kommet til det rette sted. Vi tilbyder vores service til virksomheder på hele Sjælland, og ingen opgave er for lille eller for stor.

ansat i rengøringsfirma

Hvorfor vælge os?

0 +
Års erfaing
0 +
Kunder aktivt serviceret
0 +
Års gennemsnitslevering til kunder
0 %
Tilfredshed