Personalepolitik

De vigtigste resourcer er vores medarbejdere

Hos Sjællandsk Rengøring A/S bruger vi mange ressourcer på at tiltrække og udvælge de rigtige medarbejdere.

Det er til gavn for vores kunder, da de oplever stabile medarbejdere, som kunderne kan få sat ansigt på og således opbygge en relation til.

Derudover er rengøring et hårdt fysisk arbejde, og vi har derfor et loft på, hvor mange kunder hver medarbejder må gøre rent hos. Denne politik er med til at beskytte medarbejderne fra at blive overbebyrdede med arbejde. Vi stiller selvfølgelig krav til vores ansatte, men vi kvitterer naturligvis også for et godt samarbejde. Vi sørger for at efteruddanne vores personale, og hjælper dem gerne, hvis de eksempelvis ønsker at starte på en uddannelse.

Det kan også være, at den enkelte medarbejder har brug for faglig og social støtte, som vi også står til rådighed for. Vores medarbejdere er ikke bare en blandt mængden. Vi har selvfølgelig alle relevante forsikringer såsom Erhvervsansvarsforsikring & Arbejdsskades Forsikring.

At danne et ægte team

Vores målsætning

Vi bestræber os på, at Sjællandsk Rengøring A/S skal være en attraktiv arbejdsplads, hvor vi motiverer medarbejderne til at være engageret i deres arbejde og være en del af den løbende udvikling, som firmaet gennemgår på serviceområderne.

Vi skal drage omsorg for alle medarbejdere uanset deres jobfunktion. Vi har et mål om, at alle medarbejdere skal opleve en udvikling fagligt og personligt ved blandt andet deltage i kursuser internt som eksternt. Formålet er at udvikle medarbejdernes kompetencer, give dem glæde ved deres job og de skal opleve en personlig udvikling.

Vi opfordrer vores medarbejdere til at deltage i arbejdets tilrettelæggelse, og tage ansvar for deres forpligtelse inden for det enkelte samarbejde.

Før ansættelse

For at udvælge de rigtige medarbejdere møder vi altid den jobsøgende til en samtale, hvor vi taler om deres motivation for at arbejde hos os, deres fremtidige mål og få sat ansigt på vedkommende.

Derudover forlanger vi at se en ren straffeattest, ligesom vi sikrer, at alle formalia om eventuelle opholds- og arbejdstilladelser er gældende.

Vælger vi at gå videre og ansætte vedkommende, så bliver vedkommende også oplyst om, at der er tavshedspligt vedrørende alle forhold, der drejer sig om kunderne.